Порошенко розповів генсеку НАТО про ситуацію на Донбасі

Порошенко розповів генсеку НАТО про ситуацію на Донбасі

Укрінформ
Президент Петро Порошенко у телефонній розмові поінформував генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга про ситуацію на Донбасі та подякував за допомогу в протидії російській агресії.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент висловив вдячність НАТО за послідовну політичну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України та важливу практичну допомогу в протидії російській агресії. Глава держави поінформував генерального секретаря про ситуацію на Донбасі та порушення вогню з боку російських окупаційних військ", - йдеться у повідомленні.

Водночас Порошенко підтвердив, що Україна продовжує реалізацію курсу євроатлантичної інтеграції та активно реформує сектор безпеки і оборони відповідно до стандартів НАТО. У цьому зв'язку було відзначено нещодавнє схвалення Радою національної безпеки і оборони України проекту закону про національну безпеку.

Читайте також: Турчинов і Столтенберг обговорили, як протидіяти агресії РФ

Під час розмови було також обговорено актуальні питання подальшої взаємодії в рамках Комісії Україна – НАТО, поінформували у прес-службі.

Як повідомлялося, 17 січня РНБО затвердила проект закону "Про національну безпеку України", що містить положення про запровадження цивільного контролю над сектором безпеки й оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-