Суд розглядає скаргу на відмову Саакашвілі в статусі біженця

Суд розглядає скаргу на відмову Саакашвілі в статусі біженця

Укрінформ
Київський апеляційний суд розглядає скаргу у справі екс-голови Одеської ОДА Михеїла Саакашвілі на рішення Окружного адміністративного суду від 3 січня, який не задовольнив позов політика на відмову УДМС в Київській області в оформленні документів для вирішення питання про визнання особою, яка потребує додаткового захисту.

У залі суду присутні сам Саакашвілі, його адвокати, а також представники Державної міграційної служби, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Наразі Саакашвілі заявив відвід колегії суддів і виступив у суді перед вільними слухачами. Після цього активісти заспівали гімн.

Також під будівлею суду зібралися кілька десятків осіб на підтримку Саакашвілі

Крім того, біля суду перебувають правоохоронці.

Читайте також: Саакашвілі не прийшов на суд проти Міграційної служби

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд Києва 3 січня відмовив у задоволенні позову лідера партії «Рух нових сил», екс-голови Одеської ОДА Саакашвілі до Державної міграційної служби. Саакашвілі вимагав визнати протиправним та скасувати рішення міграційної служби від 1 листопада 2017 року про відмову в оформленні документів для вирішення питання про визнання його особою, яка потребує додаткового захисту.

У липні 2017 року Президент Петро Порошенко позбавив Саакашвілі українського громадянства. 

1 листопада Управління ДМС в Київській області ухвалило рішення "Про відмову Саакашвілі в оформленні документів для вирішення питання про визнання особою, яка потребує додаткового захисту".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-