Президент пояснив, що означає для Донбасу й Криму закон про реінтеграцію

Президент пояснив, що означає для Донбасу й Криму закон про реінтеграцію

Укрінформ
Президент Петро Порошенко запевнив, що реінтеграція тимчасово окупованих територій України відбуватиметься виключно мирними, політико-дипломатичним шляхом.

Про це він сказав, виступаючи на щорічній зустрічі з главами дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми продовжуватимемо прокладати шлях для реінтеграції окупованих українських земель мирним, політико-дипломатичним шляхом”, - наголосив Порошенко.

Глава держави підкреслив, що саме це є ключовим сигналом відповідного законопроекту про реінтеграцію, який парламент у вівторок почав розглядати у другому читанні.

Читайте також: Порошенко назвав пріоритети 2018 року. Серед них - Антикорупційний суд

Президент також наголосив, що законопроект є сигналом і для Донбасу, і для Криму про те, що вони є невід’ємною частиною України і буде зроблено їх якнайшвидше “повернення додому”.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко 4 жовтня 2017 рок вніс до Верховної Ради законопроект № 7163 «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях».

Парламент 6 жовтня року проголосував за нього в першому читанні.

У вівторок, 16 січня, парламент розпочав законопроекту № 7163 в другому читанні. Із внесених 673 поправок до документа народні депутати розглянули 482 і розійшлися до середи, 17 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-