Гройсман вважає, що офіс реформ КМУ працює ефективно

Гройсман вважає, що офіс реформ КМУ працює ефективно

Укрінформ
Офіс впровадження реформ при Кабінеті міністрів України сприяє прискоренню темпів реформування, тому його варто розвивати.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав під час зустрічі з молодими підприємцями та стартаперами, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми увели туди усіх представників індустрії і науки, щоб усі були за одним столом. Координувати усе це буде міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко», - сказав Гройсман.

Він нагадав, що уряд також створив Офіс із залучення та підтримки інвестицій, Офіс з просування експорту, ініціював створення Ради з розвитку інновацій, завданням якої буде підтримка науки та реалізація різних проектів у реальному секторі економіки. «Ми їх супроводжуємо і наша зацікавленість у тому, щоб вони запрацювали швидше, ми намагаємося знімати перепони на їхньому шляху, допомагаємо, щоб легше. Такі проекти є. Ми ухвалили рішення про створення вже державних інституцій, бо вони були спочатку грантові, через американський фонд, а зараз буде державна структура», - сказав Гройсман.

За його словами, уряд дослухається до думки як людей з багатим досвідом, так і креативної молоді, яка часто має нетрадиційні погляди, пропонує нестандартні рішення. «У мене є єдине бажання – щоб Україна опинилася там, де має бути, і реалізувала свій потенціал. Зараз наше завдання – разом будувати ту країну, про яку ми мріємо», - закликав Прем’єр-міністр.

Читайте також: Уряд удосконалює програми підтримки агросектору – Гройсман

Офіс реформ - це консультативно-дорадчий орган Кабінету міністрів України, який утворено з метою забезпечення на належному рівні організації та координації впровадження реформ, зокрема щодо планування відповідних заходів, проведення моніторингу та аналізу стану їх виконання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-