Ґрод: Відносини між Україною та Канадою – на безпрецедентно високому рівні

Ґрод: Відносини між Україною та Канадою – на безпрецедентно високому рівні

Укрінформ
Цього року відносини між Канадою та Україною вдалося підняти на безпрецедентно високий рівень.

Таку думку в інтерв'ю Укрінформу висловив президент Конгресу українців Канади Павло Ґрод.

«Міждержавні відносини перебувають на найвищому рівні за всю їх історію. Це видно, у тому числі, по великій кількості двосторонніх візитів. Я радий, що підтримка України новим урядом Канади протягом останніх двох років лише зростає», - сказав Ґрод.

Він додав, що усі партії парламенту Канади та гілки влади прихильно ставляться до України. «Під час мого спілкування із Джастіном Трюдо, він наголошував, що питання України є позапартійним. І ми дійсно бачимо, що всі партії парламенту прихильно ставляться до України. Тож загалом помітний суттєвий прогрес у відносинах», - зауважив президент КУКу.

Окрім цього, Ґрод висловив переконання, що наступного року цей позитивний тренд зберігатиметься. «Думаю, попереду нас чекає дуже цікавий рік, адже Канада, яка є найбільшим приятелем України на міжнародній арені, тепер очолюватиме Велику сімку», - підсумував він.

Читайте також: Ще одна канадська провінція може визнати Голодомор геноцидом

Як відомо, президентство у Великій сімці ротується між членами на річний термін і розпочинається 1 січня. У 2018 році формально очолювати організацію буде Канада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-