Ірина Геращенко: Дії Саакашвілі та його прибічників - це тероризм

Ірина Геращенко: Дії Саакашвілі та його прибічників - це тероризм

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко називає штурм Міжнародного центру культури і мистецтв прибічниками екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі тероризмом.

Про це вона написала у Facebook

"Якими ж покидьками потрібно бути, аби топтатися по місцю, де лежали наші поранені і вбиті. Лезгінка і гопак на кістках... просто негідники. Якими ж покидьками треба бути, аби жбурляти шашки у ВР, коли там традиційна дитяча щоп'ятнична екскурсія. І захоплювати магазини солодощів чи Палац, коли там повно дітей і проходить свято Миколая. Це тероризм, це реальна небезпека життю і здоров'ю пересічних українців, українських дітей",- наголосила вона

На переконання Геращенко, такі дії мають отримати публічне засудження парламенту,  отримати реакцію "Самопомочі",  "чиї депутати перетворилися на бойовиків і "Батьківщини",  депутати якої взяли агресивного апартида на поруки".

"Ви взяли на поруки людину, яка готова ризикувати життям українських дітей - і це тепер ваша політична відповідальність! Може, хтось високоморальний покається завтра на погоджувальній?" - закликала депутат.

За її словами, так захоплювали приміщення в Криму і на Донбасі "й плювали на безпеку простих громадян".

"Так Путін говорив, що попереду поставимо жінок і дітей. Українських. Це потрібно негайно зупинити. Дно", - резюмувала Геращенко.

Читайте також: Сутички біля Жовтневого: Червоний хрест повідомляє про постраждалих

Як повідомляв Укрінформ, Саакашвілі заявив про плани організувати штаб у приміщенні Міжнародного центру культури і мистецтв. Прибічники Саакашвілі намагалися штурмувати МЦКМ, де проходила новорічна вистава для дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-