Україна і Литва просувають у Вашингтоні

Україна і Литва просувають у Вашингтоні "план Маршалла" - Ірина Геращенко

Укрінформ
Українські парламентарії та литовські друзі України під час візиту до Вашингтона спільно просувають програми економічної та інвестиційної підтримки України. 

Про це повідомила у Facebook перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, яка разом із народними депутатами Ганною Гопко і Остапом Єднаком перебуває у Вашингтоні. 

"На зустрічах у Конгресі, Сенаті, Держдепі, аналітичних центрах я зосередилася на безпековій і гуманітарній, екологічній ситуації на окупованому Донбасі і в Криму, на порушенні там прав людини... В свою чергу, мої колеги разом з нашими друзями з Литви, зокрема з екс-прем'єр- міністром А. Кубіліусом просували програми економічної і інвестиційної підтримки України - так званий план Маршалла", - написала Геращенко

Вона додала, що зустрічі у Вашингтоні дуже інформативні, а незвичний формат, у якому вони проходили, - українці і литовці, які добре розуміють підступність Росії,  - взаємодоповнювальний.

Читайте також: Озброєння для України: що передбачає підписаний Трампом закон

Геращенко зазначила, що, звичайно, було дуже багато питань й щодо внутрішньої ситуації, боротьби з корупцією, проведення реформ, неприпустимості взаємопоборювання силових і антикорупційних структур. 

"Завтра - зустрічі в Пентагоні, Держдепі і ще з колегами конгресменами та сенаторами", - повідомила перший віце-спікер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-