Парубій прокоментував звільнення Соболєва

Парубій прокоментував звільнення Соболєва

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій підтримав звільнення народного депутат Єгора Соболєва з посади глави Комітету з питань запобігання і протидії корупції, але вважає, що таке рішення не зробило парламент сильнішим.

Про це він сказав, виступаючи з трибуни парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я підтримав рішення комітету (про звільнення Соболєва - ред.), але вважаю, що сьогоднішнє рішення не зробило український парламент сильнішим", - наголосив спікер.

Він також висловив занепокоєння ситуацією у парламенті.

"Чотири роки тому у ці дні більшість тут присутніх разом стояли на Майдані пліч-о-пліч і в мене інколи виникає питання - що з нами трапилося?", - підкреслив спікер.

Парубій зазначив, що за 3 роки каденції парламенту цьому скликанню вдалося протистояти багатьом викликам.

Читайте також: Рада звільнила Соболєва з посади голови антикорупційного комітету

"Але що найважливіше, 2 роки перед нами ще важкої роботи, коли ми маємо російського агресора, коли ми маємо зовнішню війну. Тому хотів би, щоб ми максимально відкидали всі конфлікти між нами, щоб ми відчували відповідальність і потребу єдності", - закликав Парубій депутатів.

Окрім того, він наголосив, що парламент має подякувати Соболєву за ту роботу, яка була проведена ним за ці роки.

Як повідомлялося, Верховна Рада відкликала народного депутата від фракції "Самопоміч" Єгора Соболєва з посади голови антикорупційного комітету. Він продовжить залишатися членом цього комітету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-