Пімахова пішла у відпустку - спецоперація НАБУ забрала здоров'я

Пімахова пішла у відпустку - спецоперація НАБУ забрала здоров'я

Укрінформ
Перший заступник голови Державної міграційної служби Діна Пімахова подала заяву про відпустку, що й було задоволено.

Про це повідомляє прес-служба ДМС.

"Відповідно до заяви відпустка необхідна у зв’язку з необхідністю покращення стану здоров’я, яке погіршилося через ситуацію із спробою передачі їй хабара агентом Національного антикорупційного бюро та подальшими слідчими діями СБУ та Генеральної прокуратури", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Луценко: Весь апарат агентів НАБУ наразі є поза законом

Як повідомляв Укрінформ, 29 листопада на сайті Державної міграційної служби з'явилася інформація про затримання агента НАБУ під час спроби дати хабар першому заступнику голови ДМС.

30 листопада НАБУ заявило, що її детектив не пропонував хабар, а проводив спецоперацію з викриття корупційної схеми, а СБУ, ведучи прослуховування для Бюро, завербувала Пімахову для тиску на НАБУ.

Сама Пімахова провела прес-конференцію і заявила, що особисто звернулася до правоохоронців, бо не знала, що Сергій Титенков – агент НАБУ.

Генпрокурор Юрій Луценко назвав методи НАБУ неприпустимими, агентів НАБУ такими, що обрані без конкурсу, а техніку, яку вони використовують, незаконною.

У НАБУ натомість заперечують слова Луценка і заявляють, що Генпрокуратура та СБУ свідомо зірвали декілька спецоперацій Бюро під прикриттям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-