Порошенко підписав закон про

Порошенко підписав закон про "маски стоп"

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко підписав закон, який зобов'язує проводити обов'язкову відеофіксацію обшуку у підприємців під час досудового розслідування.

Глава держави підписав цей закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення дотримання прав учасників кримінального провадження та інших осіб правоохоронними органами під час здійснення досудового розслідування" під час Форуму бізнес-асоціації, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже просто: про заборону маски-шоу. Ми тоді використовували з вами таку термінологію і ми з вами це зробили. І я хотів би сьогодні у вашій присутності в цей урочистий момент підписати цей історичний документ", - сказав Порошенко.

Читайте також: Аваков про "маски-стоп": Тепер бізнес буде упевнений, що телефон з рук не заберуть

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 16 листопада ухвалила закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення дотримання прав учасників кримінального провадження та інших осіб правоохоронними органами під час здійснення досудового розслідування" (№ 7275). Ухвалений документ реформує інститут обшуку і вилучення речей у власників підприємств під час досудового розслідування кримінальних проваджень і підвищує рівень їх захисту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-