Тіллерсон: Майбутнє України залежить від внутрішньої битви з корупцією

Тіллерсон: Майбутнє України залежить від внутрішньої битви з корупцією

Укрінформ
Крім розв'язання конфлікту на Донбасі та звільнення окупованого Криму, Україна має виграти ще одну битву – внутрішню, втіливши критично важливі реформи та подолавши корупцію.

З такою заявою виступив у вівторок в Вашингтоні державний секретар США Рекс Тіллерсон, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми висловлюємо відданість успішній, незалежній і цілісній Україні. Однак майбутнє України також залежить від результату внутрішньої битви – імплементації широкого кола реформ в економічному, судовому, соціальному секторі та сфері безпеки", - підкреслив глава Державного департаменту США.

Читайте також: США влаштує лише повне відновлення суверенітету України - Тіллерсон

Він наголосив, що Сполучені Штати підтримують Україну в розбудові дієздатних, благонадійних інституцій, "які знизять та зрештою ліквідують корупцію, зміцнять її судову систему та принесуть економічне процвітання для її громадян".

Як повідомляв Укрінформ, глава зовнішньополітичного відомства у вівторок виступив у впливовому аналітичному Центрі Вудро Вілсона в американській столиці на тему: "США та Європа: зміцнення західних альянсів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-