Парубій певен, що Кремль планує провокації на вибори в Україні

Парубій певен, що Кремль планує провокації на вибори в Україні

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій вважає безперспективними можливі спроби спецслужб Росії з дестабілізації ситуації в Україні перед виборами, що заплановані на 2019 рік.

Про це він сказав на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За тих чотири чи три роки роботи нашого парламенту всі ці спецоперації не мали жодного успіху на території нашої країни, і я переконаний, що сплановані в Кремлі будь-які провокації і будь-які сценарії, які стосуються виборів чи роботи найвищого законодавчого органу України, не матимуть жодного успіху», - зазначив Парубій.

Також він наголосив, що спроби таких провокацій проводились і раніше.

«Стосовно інформації Служби безпеки, на моє переконання, російські спецслужби весь період та, зрештою, і на Майдані і після Майдану, проводять дуже потужні кампанії з дестабілізації в нашій країні. Ці кампанії стосуються різних сфер життя», - наголосив спікер.

Читайте також: Перед виборами в Україні можливі провокації - СБУ

Як повідомлялося, у вівторок заступник голови СБУ Віктор Кононенко під час VIIІ Національного експертного форуму "Україна: у прагненні до рівноваги" заявив, що керівництво РФ уже не вірить у швидку переможну війну проти України, і тому наразі російські спецслужби спрямовують основні зусилля на дестабілізацію ситуації всередині України, зокрема напередодні нового циклу виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-