Порошенко обговорив з прем’єром Молдови прикордонне співробітництво

Порошенко обговорив з прем’єром Молдови прикордонне співробітництво

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко зустрівся з Прем’єр-міністром Молдови Павлом Філіпом, вони обговорили, зокрема, хід реалізації домовленостей щодо прикордонного співробітництва.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Сторони обговорили актуальні питання двостороннього співробітництва та регіональної безпеки. ... Співрозмовники розглянули хід реалізації двосторонніх домовленостей у сфері прикордонного співробітництва. Було позитивно оцінено співпрацю у запровадженні спільного прикордонного і митного контролю в низці пунктів пропуску на українсько-молдовському державному кордоні", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, Прем’єр-міністр Молдови привітав призначення Спеціального представника України з питань придністровського врегулювання та початок його активної діяльності.

Читайте також: Король Бельгії розповів Порошенку, як інкогніто їздив до Києва

Обговорювалися також питання співробітництва на євроінтеграційному напрямку в контексті порядку денного Саміту Східного партнерства.

Як повідомлялося, Президент Петро Порошенко 23-24 листопада перебуває з робочим візитом у Брюсселі, де відбувається П'ятий саміт Східного партнерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-