Єльченко, Волкер і Гейлі обговорили перспективи місії ООН на Донбасі

Єльченко, Волкер і Гейлі обговорили перспективи місії ООН на Донбасі

Укрінформ
Глави постійних представництв України і США при ООН – Володимир Єльченко і Ніккі Гейлі, а також спецпредставник США по Україні Курт Волкер обговорили в понеділок перспективи введення місії ООН на сході України.

Про це йдеться в серії твітерів на офіційних сторінках українських та американських представництв, передає Укрінформ.

"Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко зустрівся зі Спецпредставником США з питань України Куртом Волкером і постійним представником США при ООН Ніккі Гейлі. Обговорили перспективи розгортання миротворчої місії ООН на Донбасі", - зазначається в повідомленні Місії України при ООН.

Водночас, Курт Волкер також розмістив допис на своєму офіційному твітер-акаунті, де висловив задоволення проведеними переговорами.

"Дякую Ніккі Гейлі за прийом, а також Володимиру Єльченку за дискусію щодо ролі ООН в процесі розв'язання конфлікту. Згода приймаючої сторони є життєво важливою", - зазначив представник американської адміністрації.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Курт Волкер поінформував про намір зустрітися 13 листопада з помічником президента РФ Владиславом Сурковим для обговорення ситуації на сході України. За його словами, сторони обговорюють в тому числі питання щодо введення на Донбас миротворчої місії ООН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-