Гройсман і Трюдо легко знайшли спільну мову – посол Шевченко

Гройсман і Трюдо легко знайшли спільну мову – посол Шевченко

Укрінформ
Спілкування прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та глави Уряду Канади Джастіна Трюдо відбулося легко та невимушено.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів посол України в Канаді Андрій Шевченко.

«Це був хороший людський контакт, під час якого знайшлося місце і серйозній розмові, і гумору. Прем'єр-міністр Гройсман подарував канадському колезі, відомому своїми екстравагантними шкарпетками, набір українських шкарпеток, виготовлених у Львові», - сказав Шевченко.

Читайте також: Канадський депутат: Візит Гройсмана був дуже вчасним

Він уточнив, що під час розмови із Трюдо прем'єр-міністр України приділив значну увагу головуванню Канади у Великій сімці наступного року.

«Володимир Гройсман закликав Канаду взяти на себе лідерську роль в цій організації наступного року для якнайкращої координації підтримки України», - зазначив посол.

Читайте також: Українські шкарпетки поповнили колекцію Трюдо

Іншими вагомими темами перемовин стала миротворча місія на Донбасі та хід реформ в Україні.

«Прем'єр-міністр Гройсман мав можливість розказати Джастіну Трюдо, як зараз канадські гроші допомагають змінити нашу країну, і де ця допомога є найефективнішою», - додав Шевченко.

Читайте також: У Гройсмана розповіли про зустріч із Трюдо

Нагадаємо: цього та минулого тижня Володимир Гройсман перебував із п’ятиденним візитом у Канаді. За цей час він встиг побувати у трьох містах, провести велику кількість дво- та багатосторонніх зустрічей і взяти участь у трьох бізнес форумах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-