Канадський депутат: Візит Гройсмана був дуже вчасним

Канадський депутат: Візит Гройсмана був дуже вчасним

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вдало обрав час і порядок денний свого візиту до Канади.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу сказав депутат парламенту Канади Джеймс Безан.

"Час, коли Прем'єр-міністр Гройсман здійснив візит до Канади, був дуже важливим, як і його порядок денний, що включав просування Угоди про вільну торгівлю між нашими країнами заради залучення інвестицій до України із Канади та Північної Америки загалом", - сказав Безан.

Він наголосив, що канадським посадовцям було корисно почути про розвиток подій в Україні особисто від глави уряду. "Для канадців було важливо почути від Прем'єр-міністра про хід економічних реформ в Україні, що відбувається у царині боротьби із корупцією, і як проходить реформування ряду міністерств, що є критично важливим для загального успіху України", - зазначив депутат.

Читайте також: Космос і "зелена" енергетика: Гройсман у парламенті Канади говорив про перспективи

Як повідомляв Укрінформ, Гросман 28 жовтня - 1 листопада перебував із офіційним візитом у Канаді. За цей час він встиг побувати у трьох містах та провести багато зустрічей, у тому числі з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, генерал-губернатором Джулі Пайєт, міністром закордонних справ Христею Фріланд, депутатами федерального парламенту, керівниками української громади та іншими діячами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-