На Донеччині лише надвечір помітили помилку в бюлетенях

На Донеччині лише надвечір помітили помилку в бюлетенях

Укрінформ
У ДВК Званівської ОТГ на Донеччині надвечір знайшли помилку в бюлетенях - неправильно вказане прізвище одного з кандидатів у депутати. 

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

"У ДВК №140060, що в с. Переїзне Бахмутського району Званівської ОТГ на Донеччині, в бюлетенях знайшли помилку. Прізвище кандидата в депутати по 10-му округу замість Непотачьов Артем Валерійович було вказано як Непочатов. Помилку виявили близько 17:00, коли батьки кандидата прийшли проголосувати і не побачили прізвища свого сина в бюлетені", - сказано в повідомленні спостерігачів.

Після виявлення помилки на дільницю також приходила дружина кандидата й зазначала, що вони будуть оскаржувати цю ситуацію у суді.

Читайте також: ДВК у трьох областях залишилися без світла, під загрозою підрахунок голосів

Члени ДВК досі так і не склали акт щодо інциденту. Натомість, на словах вони обговорювали можливість, що у разі якщо кандидат виграє, вони своїм протоколом визнають голоси за “Непочатова” як за “Непотачьова”.

Нагадаємо, що згідно з абзацом 2 частини 3 статті 74 Закону України «Про місцеві вибори»суб’єкти відповідного виборчого процесу могли протягом двох днів з дня прийняття рішення комісії про затвердження тексту виборчих бюлетенів для голосування у відповідних виборчих округах ознайомитися з текстом бюлетеня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-