Вибори в одному з округів на Херсонщині можуть визнати недійсними - ОДА

Вибори в одному з округів на Херсонщині можуть визнати недійсними - ОДА

Укрінформ
На Херсонщині вибори депутата в одному з округів у Станіславській об'єднаній територіальній громаді Білозерського району можуть визнати недійсними, бо в бюлетенях відсутнє прізвище одного з кандидатів.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив у неділю керівник апарату обласної державної адміністрації Володимир Клюцевський.

"У Білозерському районі на виборах в депутати сільської ОТГ по одному з округів вибори можуть бути визнані недійсними. Це Станіславська ОТГ. Там в бюлетені пропущене одне прізвище самовисуванця в депутати. Не вистачає одного кандидата", - повідомив Клюцевський.

Він уточнив, що йдеться про виборчий округ у с. Софіївка.

Читайте також: У 201 об’єднаній тергромаді України розпочалися перші місцеві вибори

Водночас представник ОДА зазначив, що дана проблема із можливим невизнанням результатів виборів стосується в Станіславській ОТГ лише одного округу. "Тобто, тільки по одному округу можуть бути визнані (вибори - ред.) недійсними. Там, де обирається депутат", - наголосив Клюцевський.

На Херсонщині 29 жовтня 2017 року проходять вибори в 10 об'єднаних територіальних громадах. Передбачається, що у цих виборах візьмуть участь понад 54,5 тис. виборців.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 29 жовтня, у 201 об'єднаній територіальній громаді (ОТГ) в усіх без виключення областях України проходять перші місцеві вибори. Голосування, яке розпочалося о 8:00 і триватиме до 20:00, пройде на 1 947 виборчих дільницях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-