ОПОРА повідомила про активне обдаровування виборців у ОТГ Рівненщини

ОПОРА повідомила про активне обдаровування виборців у ОТГ Рівненщини

Укрінформ
Активісти напередодні виборів в ОТГ Рівненщини факти обдаровування учасниками виборчих перегонів освітніх та лікувальних закладів.

Про це повідомляє громадська мережа ОПОРА.

«Так, один із кандидатів на посаду селищного голови Демидівської ОТГ спільно з представниками Радикальної партії Олега Ляшка, зокрема народним депутатом України Андрієм Лозовим та депутатом Рівненської облради Володимиром Ковальчуком, відвідали Демидівську центральну районну лікарню та подарували 30 комплектів білизни. Також 24 жовтня Андрій Лозовий відвідав Клеванський дошкільний навчальний заклад №1 «Казка», де подарував промислову пательню та електром’ясорубку», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У 201 об’єднаній тергромаді України розпочалися перші місцеві вибори

Окрім цього, повідомляється, що названий народний депутат побував у Клеванському дошкільному навчальному закладі №2 «Сонечко», якому подарував принтер, сканер, ксерокс і ноутбук. А Демидівському будинку культури – ноутбук і книги в бібліотеку.

Подібні «подарунки» напередодні проведення виборів отримали від Радикальної партії і в Рачинській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів та місцевому фельдшерсько-акушерському пункті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-