Кабмін затвердив план реалізації Стратегії по антикорупційній комунікації

Кабмін затвердив план реалізації Стратегії по антикорупційній комунікації

Укрінформ
Кабінет міністрів затвердив план заходів на 2017 рік з реалізації Стратегії комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції, внесений Міністерством інформаційної політики України.

Таке рішення було прийнято без попереднього обговорення на засідання уряду в середу, 18 жовтня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це буде повністю відкрита діяльність держорганів, регулярні публічні звіти перед медіа, тобто публічне звітування саме з антикорупційної тематики. Передбачені також спеціальні тренінги про те, як швидко подавати інформацію від відомства. Кожен журналіст зможе швидко отримувати коментар", - відзначив міністр інформаційної політики України Юрій Стець.

За його словами, план передбачає як запровадження системи моніторингу та оцінки ефективності антикорупційних комунікацій, так і визначення пріоритетності антикорупційних комунікацій у роботі центральних органів виконавчої влади.

Читайте також: Глава уряду: Корупція у відшкодуванні ПДВ ліквідована

Як повідомляв Укрінформ, уряд 23 серпня 2017 року схвалив Стратегію комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції.

Її мета – формувати ефективну та системну комунікаційну роботу з суспільством у сфері запобігання та протидії корупції.

Стратегія розроблена міжвідомчою робочою групою з питань координації антикорупційної реформи за активної участі неурядових організацій у сфері протидії корупції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-