Парубій закрив Раду: нардепам лишилося 105 поправок до медреформи

Парубій закрив Раду: нардепам лишилося 105 поправок до медреформи

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій закрив пленарне засідання парламенту. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Водночас народні депутати на ранковому засіданні у середу не встигли розглянути всі поправки до законопроекту № 6327 щодо медичної реформи. Всього парламентарії розглянули 788 із 893 поправок до законопроекту. При цьому 249 поправок депутати розглянули ще 17 жовтня.

У четвер, 19 жовтня, депутати продовжать розглядати цей законопроект, після чого відбудеться голосування. 

Парубій зауважив, що депутатам вдалося розглянути уже левову частину поправок, тому є сподівання, що завтра відбудеться результативне голосування щодо медичної реформи. Після цього народні депутати зможуть перейти до розгляду законопроектів про зняття депутатської недоторканності.

"Нинішня робота і розгляд більшості правок дає нам можливість сподіватися, що ми завтра зможемо завершити розгляд законопроекту, прийняти медреформу і перейти до розгляду законопроектів про зняття депутатської недоторканності", - сказав він.

Читайте також: Гройсман розраховує, що Рада у четвер ухвалить медреформу

Голова ВР знову закликав мітингарів забезпечити у четвер доступ депутатам і іншим працівникам парламенту до Верховної Ради, оскільки очікується "важкий і важливий день не тільки для парламенту, але й для України в цілому".

Пленарне засідання розпочнеться 19 жовтня о 10:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-