Порошенко: Руки повідрубую тим, хто крастиме в армії

Порошенко: Руки повідрубую тим, хто крастиме в армії

Відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що нікому не дозволить красти в армії.

Про це він сказав під час огляду гуртожитків представників ЗСУ, відповідаючи на запитання щодо корупційних дій заступника міністра оборони та інших осіб ЗСУ.

"Нікому не дозволю красти в армії. Ті, хто буде красти в армії, - руки повідрубую. Це позиція президента", - сказав Порошенко.

Глава держави зауважив, що армія є предметом його персональної відповідальності і турботи. "Армія - є одним із наших очевидних досягнень за три роки. Це було зроблено, у тому числі, моїми зусиллями, міністра оборони, Генштабом, волонтерами", - сказав Президент.

Він також зауважив, що вітатиме, коли будь-яка підозра щодо корупції буде передаватися у правоохоронні органи - САП, Національне антикорупційне бюро, ГПУ, СБУ, поліцію. Він закликав всіх, хто володіє такою інформацією про корупцію, "замість того, щоб бігати по телевізійних каналах і робити політиканство, негайно передати інформацію до правоохоронних органів".

Читайте також: Київський суд сьогодні обиратиме запобіжний захід чиновникам Міноборони

Як повідомляв Укрінформ, 11 жовтня детективи НАБУ викрили корупційну схему з розтрати державних коштів у сумі понад 149 мільйонів гривень під час закупівлі палива для Міністерства оборони України. Детективи здійснили низку обшуків, у результаті яких за підозрою у причетності до злочину затримали двох осіб: заступника міністра оборони  та директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів міністерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-