За зверненнями НАЗК відкрили кримінальні справи проти 16 партій

За зверненнями НАЗК відкрили кримінальні справи проти 16 партій

Укрінформ
За зверненнями Національного агентства з питань запобігання корупції наразі розпочато кримінальні провадження стосовно 16 політичних партій.

Про це написала у Фейсбуці голова НАЗК Наталія Корчак. 

"Департаментом з питань запобігання політичній корупції НАЗК в органи Національної поліції було надіслано 25 заяв про вчинення правопорушень. Було розпочато кримінальні провадження, про що було повідомлено НАЗК, щодо 16 політичних партій", - написала Корчак.

Вона уточнила, що це, зокрема,  «Аграрна партія України», «Всеукраїнське об’єднання «Свобода», «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», «Власна сила», «Зелені», «Наш край», «Народний рух України», «Нова політика», «Комуністична партія України», «Партія сильної влади», «Самоврядна українська держава», «Партія вільних демократів», «Політичне об’єднання «Пряма дія», «Патріотична партія України», «Партія «Національно-демократичне об’єднання «Україна», «Українська партія честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю».

Читайте також: НАЗК оприлюднило результати повної перевірки е-декларації Гройсмана

Корчак зазначила, що останнього листа до Нацполіції щодо результатів розгляду заяв та перебігу розпочатих по них кримінальних проваджень НАЗК направило минулого тижня. "Буде інформація, повідомлю", - пообіцяла голова НАЗК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-