На нинішній сесії ПАРЄ задіяні елементи гібридної війни - Ірина Геращенко

На нинішній сесії ПАРЄ задіяні елементи гібридної війни - Ірина Геращенко

Укрінформ
На сесії Парламентської асамблеї Ради Європи, яка проходить у Страсбурзі, задіяні такі елементи гібридної війни, як маніпуляції та свідоме перекручування фактів. 

Про це написала у Facebook перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

"Насправді, це одна з найважчих і найскладніших сесій ПАРЄ. Бо коли є біле і чорне - дуже легко переконувати колег бути на стороні світлих сил. А на цій сесії у повній мірі задіяні елементи гібридної війни - маніпуляції, відверте перекручування фактів, брехня", - написала Геращенко. 

Вона зазначила, що ця сесія відбувається під знаком нашіптувань, вимог, шантажу, зомбування щодо необхідності повернення російської делегації. 

"Кукловоди - за лаштунками. Їх маріонетка Аграмунт зламалася, тож на сцену витягуються нові ляльки. Земан, який у зловіщій європейській тиші говорить про мегапопулярність Путіна , якого підтримують 80% росіян ... Янгланд, який, не приховуючи, говорить, що ПАРЄ має вибрати між членськими внесками РФ (а це безбідне життя персоналу, що звик до комфорту) і принципами, які так марудно виконувати", - констувала Геращенко. 

Читайте також: Узаконити анексію: президент Чехії пропонує Україні продати Крим

У цьому контексті вона нагадала про спроби розколоти групу ЕНП, яка підтримала на посаду антиросійського Емануеля Зінгеріса, а також про самовисування кіпріотки Стелли Кіріакідес, яка "жодного разу ніяк не висловлювалася про агресивну політику РФ, не має ніякої позиції" та спробу "оголосити інквізицію" Україні за мовний закон з боку деяких делегацій. 

"Що нас рятує? Поки що єдність. Якби ми тут пересваритися і перегризлися, побилися й кинули одне в одного шашку, як у Києві, Аграмунт уже приїхав би на білому коні, якого б тягли за вуздечку представники Держдуми РФ, щедро осипаючи дорогу рублями -  єврами-внесками. Тому українська делегація, яка захищає принципи ПАРЄ, нагадує іншим, що принципи важливіші за внески", - резюмувала перший віце-спікер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-