Клімкін їде у Тбілісі на спецзасідання ГУАМ

Клімкін їде у Тбілісі на спецзасідання ГУАМ

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 7-8 жовтня перебуватиме у Тбілісі, де візьме участь у спеціальному засіданні Ради міністрів закордонних справ (РМЗС) ГУАМ з нагоди відзначення 20-ї річниці створення організації.

Про це повідомляє прес-служба МЗС. 

"Запланована двостороння зустріч міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з віце-прем‘єр-міністром, міністром закордонних справ Грузії Міхеїлом Джанелідзе, під час якої будуть обговорені нагальні питання розвитку стратегічного партнерства між Україною і Грузією, започаткованого 18 липня 2017 року в ході державного візиту до Грузії Президента України П.О.Порошенка", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: "Прорив Саакашвілі": десятьом громадянам Грузії заборонили в’їзд до України

У прес-службі зазначили, що РМЗС ГУАМ проведе своє чергове та спеціальне, розширене засідання, на яке запрошені високі представники країн-партнерів ГУАМ – США та Японії

За підсумками засідання буде ухвалено спільне комюніке і протокол засідання РМЗС, планується проведення спільної прес-конференції за участі міністрів закордонних справ і генерального секретаря ГУАМ. 

Заплановані також зустрічі міністрів закордонних справ ГУАМ з Прем’єр-міністром Грузії Гіоргі Квірікашвілі та Президентом Грузії Гіоргі Маргвелашвілі.

Спеціальне засідання РМЗС ГУАМ проводиться в рамках заходів головування Грузії в організації, яке продовжиться до кінця цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-