Президент попередив БПП: альтернатива законам щодо Донбасу -

Президент попередив БПП: альтернатива законам щодо Донбасу -"дуже серйозна ескалація"

Укрінформ
Президент Петро Порошенко закликав парламентську фракцію БПП проголосувати за законопроект щодо Донбасу.

Про це представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко сказала журналістам у кулуарах ВР після засідання фракції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Президент, який прийшов до нас (на засідання фракції БПП - ред.) з сивим волоссям, бо кожна смерть лягла на його голову, ... закликав проголосувати за законопроект. Найголовніше - якщо ми не проголосуємо, розпочнеться дуже серйозна ескалація", - заявила Луценко.

Вона також закликала депутатів не ставитись безвідповідально до голосування і "не кидати у вир війни країну, безповідально не натискаючи на зелену кнопку".

Читайте також: Росіяни агресивно відреагували у Мінську на законопроекти щодо Донбасу - Геращенко

Як повідомляв Укрінформ, ВР у четвер має включити до порядку денного два законопроекти Президента, яким надано статус невідкладних, - «Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей» та «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях», а також альтернативного до нього депутатського законопроекту. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-