Реінтеграція Донбасу: законопроект у Раді представить Турчинов

Реінтеграція Донбасу: законопроект у Раді представить Турчинов

Укрінформ
Секретар РНБО Олександр Турчинов, імовірно, представлятиме у сесійній залі Верховної Ради законопроект про реінтеграцію Донбасу. 

Про це заявив в ефірі телеканалу "112 Україна" народний депутат, секретар Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки та оборони Іван Вінник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не знаю, хто буде доповідати від розробників цей законопроект (про реінтеграцію Донбасу — ред.)  В сесійній залі, я думаю, що буде його доповідати секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Валентинович Турчинов. На комітеті, якщо Адміністрація Президента не делегує людину, то доповідатиму я", - сказав він.

Вінник зазначив, що Президент України скористався своїм правом невідкладного внесення законопроектів, невідкладного розгляду в сесійній залі. Сьогодні Комітет з нацбезпеки та оборони проведе о 14.30 засідання, де розгляне законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Читайте також: Порошенко внесе до Ради два законопроекти щодо Донбасу - нардеп

Кореспонденту Укрінформу підтвердили в Апараті РНБО те, що Турчинов, як планується, представлятиме у Раді законопроект "Про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-