Порошенко ввів у дію рішення Радбезу про управління державою в умовах НС

Порошенко ввів у дію рішення Радбезу про управління державою в умовах НС

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко підписав указ, яким увів у дію рішення Ради нацбезпеки і оборони "Про Концепцію реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період".

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Указом затверджено Концепцію реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період. Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покладено на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Порошенко вимагає притягнути до відповідальності винних у трагедії під Калинівкою

Зазначається, що РНБО схвалила розроблений Міністерством оборони та поданий Кабінетом міністрів України на розгляд Главі держави проект Концепції реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період.

Кабінету міністрів доручено забезпечити реалізацію положень Концепції реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період.

Уряд має також щорічно, до 1 лютого, інформувати про стан реалізації Концепції реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-