Рада не підтримала жодної поправки до судової реформи і розійшлась

Рада не підтримала жодної поправки до судової реформи і розійшлась

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій закрив засідання парламенту у середу. Народні депутати розглянули 2359 з 4383 поправок до законопроекту "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу".

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, під час розгляду на засіданні 20 вересня народні депутати не підтримали жодну із поправок, які також не були підтримані профільним комітетом: під час голосування "за" були менше сотні народних обранців. Більше половини місць сесійної зали під час розгляду були порожніми.

Парубій сказав, що 21 вересня, у четвер, пропонуватиме парламентаріям працювати без перерв та до вичерпання питань порядку денного.

Народні депутати розглядають законопроект щодо судової реформи вже протягом чотирьох пленарних днів.

Як повідомлялося, народні депутати 7 вересня розпочали розгляд законопроекту № 6232, яким передбачається внесення змін до Господарського, Цивільного процесуальних кодексів, Кодексу адміністративного судочинства та інших законодавчих актів.

Тиждень з 11 до 15 вересня був непленарним, тож 19 вересня парламентарії продовжили розгляд законопроекту у другому читанні та протягом вівторка депутати завершили розгляд поправок до Господарського процесуального кодексу (загалом 1251) та взялися за поправки до Цивільного процесуального кодексу (загалом 1335). 20 вересня депутати розпочали роботу з 225-ї поправки до Цивільного процесуального кодексу і дійшли до 1108 поправки.

Читайте також: Рада вже розглянула 1700 поправок до судової реформи

Згідно із Регламентом Верховної Ради, розгляд одного законопроекту може тривати довше, ніж одне засідання, але не може перериватися розглядом інших питань.

Засідання Верховної Ради України / Фото: Багмут Павло. Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-