Гройсман про

Гройсман про "прорив Саакашвілі": Це початок атаки проти української державності

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає прорив кордону в пункті пропуску "Шегині" злочином, а також початком чергової атаки деяких політиків проти української державності.

Про це прем'єр написав вранці у Facebook.

"Силовий прорив українського кордону - це злочин і ті, хто причетний до організації цього прориву, мають понести відповідальність", - написав він.

Гройсман додав, що особливо жорсткою має бути відповідальність для тих, хто дозволяв собі принижувати і піднімав руку на тих хлопців, які захищають нашу державу і її кордони.

"Але те, що відбулось в неділю в Шегенях, це не просто порушення закону. На мій погляд, це початок чергової атаки деяких наших політиків проти української державності. Я не буду говорити нічого про Міхо Саакашвілі, у нього свої цілі і свої мотиви. Я говорю про тих наших політиків-популістів, які діють за принципом чим гірше, тим краще", - наголосив Гройсман.

Він нагадав, що днями, виступаючи на відкритті сесії ВР, говорив про те, що настав той момент, коли можемо прийняти важливі рішення в економіці і соціальній сфері, і, спираючись на перші результати нормалізації ситуації, зробити зміни в країні незворотними.

Читайте також: Поліція відкрила кримінальне провадження щодо "прориву Саакашвілі"

"І я також говорив про те, що саме тому зараз можна очікувати активізації спроб дестабілізувати ситуацію з боку тих, хто не зацікавлений в успіху України. На жаль, так і відбувається", - додав очільник уряду.

Він закликав депутатів, політиків: "Не розкручуйте маховик руйнування і хаосу. Давайте спільними зусиллями зробимо все те, що необхідно, щоб Україна стала успішною. Сьогодні час боротись не за владу, а за державу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-