Луценко: Організаторів

Луценко: Організаторів "прориву" кордону притягнуть до відповідальності

Укрінформ
Учасники незаконного перетину кордону в ПП "Шегині", ті, хто керував такими діями чи сприяв їм, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. 

Про це генпрокурор Юрій Луценко повідомив у facebook.

"Закон вимагає притягнути до кримінальної відповідальності тих, хто організовував незаконний перетин кордону, керував такими діями, або сприяв їм порадами чи діями. Це буде зроблено. Як буде дана оцінка і дій владних інституцій протягом сьогоднішніх подій", - заявив він. 

Генпрокурор зазначив, що прихильники Саакашвілі "знищують державу, борючись за владу" і додав, що  силовий сценарій вирішення питання - "прецедент для прихильників Захарченка, Януковича, Клименка". 

"Хто не згоден - спробуйте прорвати грузинський чи британський кордон. Єдиний шлях вирішення суперечок про законність дій влади щодо громадянина - суд", - заявив Луценко. 

Польський ПП "Мединка" Саакашвілі пройшов, на ПП "Шегині" заявили про замінування. Оточення Саакашвілі за участю нардепів зробило коридор і вивело його через пункт пропуску на українську сторону. Наразі Саакашвілі перебуває у Львові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-