Порошенко заявив, що адвокатом

Порошенко заявив, що адвокатом "друзів Президента" ніколи не буде

Укрінформ
Президент Петро Порошенко не захищатиме жодну особу зі своєї команди, до якої правоохоронці матимуть обгрунтовані претензії.

Про це він сказав під час виступу у Верховній Раді зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Відчуваю питання у повітрі – це повною мірою стосується і так званих друзів Президента. Ні у кого із своєї команди, у разі обгрунтованих претензій правоохоронців, адвокатом працювати не збираюся! І таким взагалі не місце в моїй команді», - заявив глава держави.

Читайте також: Президент заговорив про корупцію “мовою Інтернету”

Він нагадав, що на конкурсній основі під пильним контролем громадськості і за її участю влада створила Національне антикорупційне бюро, Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру, Національне агентство з питань запобігання корупції. Зміни відбуваються в Генеральній прокуратурі, Службі безпеки, Національній поліції. Там теж практикуються конкурсні та атестаційні процедури, залучаються кадри з-поза системи, створюються нові управління внутрішнього контролю на кшталт Генеральної інспекції в Генпрокуратурі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-