Біометрична система на кордоні запрацює з 1 січня - Порошенко

Біометрична система на кордоні запрацює з 1 січня - Порошенко

Укрінформ
Система фіксації біометричних даних у пунтках пропуску через державний кордон дасть можливість повноцінно запрацювати єдиній національній системі біометричної верифікації та ідентифікації. 

Про це Президент України Петро Порошенко повідомив під час церемонії відкриття центру, перебуваючи з робочою поїздкою на Харківщині, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Прискореними темпами зараз створюється система фіксації біометричних даних. Хочу наголосити, що відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони, яке днями буде оприлюднено, система фіксації біометричних даних у пунктах пропуску через державний кордон, яка має запрацювати з 1 січня 2018 року дасть повноцінно запрацювати єдиній національній системі біометричної верифікації та ідентифікації громадян України, іноземців і осіб без громадянства", - сказав Глава держави. 

Читайте також: Безвізом з ЄС Україна сказала остаточне "прощавай" Російській імперії - Порошенко

Він наголосив, що в реалізації цього комплексу заходів важлива роль відводиться Центрам надання адміністративних послуг. "Більше ніхто не підробить український паспорт, більше ніхто не створить загрозу небезпеки", - сказав Порошенко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-