Новопризначений представник Кабміну у ВР готовий

Новопризначений представник Кабміну у ВР готовий "розвінчувати міфи"

Укрінформ
Основним завданням представника уряду в парламенті є забезпечення комунікації з парламентаріями щодо урядових законопроектів і реформ, а також роз’яснювання їх суті.

Про це сказав народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Вадим Денисенко, якого уряд визначив своїм представником у Верховній Раді, в ефірі телеканалу “112 Україна”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Головне завдання представника уряду — це комунікація із  парламентом і комунікація щодо урядових реформ, урядових законопроектів, розвінчування цілого ряду міфів”, - пояснив Денисенко свої функції після призначення на цю посаду. 

Він також зазначив, що така посада існувала в парламенті, але після 2014 року від цієї практики відмовились. 

Читайте також: Прем’єр назвав майбутнього урядового представника в Раді

Денисенко також запевнив, що виконання ним обов’язків представника уряду не вплине на його функції як народного депутата. 

Водночас він не став говорити про можливі кадрові зміни в Кабміні, зауваживши: “В даному випадку ми можемо говорити про те, що немає звільненого ні міністра АПК, ні міністра інформаційної політики. Тому говорити про нові призначення можна тільки після того як вони будуть звільнені”.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Прем’єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду в середу повідомив, що Кабмін має намір у середу призначити Денисенка представником Кабінету міністрів у Верховній Раді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-