Гройсман сказав, коли в уряді буде

Гройсман сказав, коли в уряді буде "комплект"

Укрінформ
Уряд проводить консультації з парламентською коаліцією щодо призначення та звільнення деяких міністрів.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив в інтерв'ю Українському радіо.

«Ми зараз ведемо дискусії у тому числі з коаліцією. Як тільки ми знайдемо рішення, як ми рухатимемось в плані форматування уряду у Верховній Раді з урахуванням тих вакансій, які є, ми про це повідомимо», - сказав Гройсман.

Так, за його словами, обговорюється питання про призначення міністром охорони здоров’я в.о міністра Уляну Супрун. «Те, що команда МОЗ на чолі з Супрун робить, - це дуже велика справа. Сферою охорони здоров’я ніхто не займався системно. У мене таке враження, що постійно на ній зловживали та грабували цю систему», - підкреслив Прем’єр-міністр.

Він також нагадав, що український парламент досі не розглянув заяви про відставку міністра інформаційної політики України Юрія Стеця та міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Кутового. «Питання не розглядалося у парламенті. Це питання коаліції. Будемо обговорювати. Поки що міністри юридично перебувають на своїх посадах, хоча зрозуміло, що вони оголосили про свою відставку», - підкреслив Гройсман.

Читайте також: Гройсман прогнозує зростання ВВП у 2018 році на рівні 3%

Він вважає абсолютно нормальною ситуацію, коли люди, які обіймають ті чи інші посади,  вирішують піти. «Це нормальний процес, коли люди приходять та йдуть, це як на підприємствах, коли хтось приходить на роботи, а хтось звільняється», - додав Прем’єр-міністр.

Як повідомлялося, міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий написав заяву про відставку та подав її до Верховної Ради 23 травня. А 31 травня заяву про відставку з посади за станом здоров’я написав міністр інформаційної політики України Юрій Стець

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-