Сі Цзіньпінь побажав Україні багатства та процвітання

Сі Цзіньпінь побажав Україні багатства та процвітання

Укрінформ
Лідер КНР Сі Цзіньпінь зазначає, що стратегічне партнерство між Китайською Народною Республікою та Україною за останні роки позначилося позитивними результатами.

Про це йдеться у вітанні китайського лідера Президентові України Петру Порошенку з нагоди 26-ї річниці Незалежності України, повідомляє прес-служба глави держави.

«В останні роки китайсько-українські відносини стратегічного партнерства зберігають стабільний розвиток, співробітництво обох сторін у всіх сферах досягло низки позитивних результатів», - наголошено у привітанні.

Сі Цзіньпінь окремо відзначив успішність зустрічі лідерів двох країн у рамках Всесвітнього економічного форуму у Давосі, що відбуся 17 січня, яка надала додаткового імпульсу для зміцнення двосторонніх відносин.

Читайте також: На Майдані вшанували загиблих в АТО

«Я приділяю велику увагу розвитку українсько-китайських відносин і готовий разом з Вами, користуючись сприятливою нагодою 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між двома країнами, сприяти подальшому посиленню політичної взаємодовіри, зміцненню традиційної дружби задля просування співробітництва у всіх сферах і досягнення нових результатів», - підкреслив голова Китайської Народної Республіки.

Сі Цзіньпінь побажав Україні процвітання та багатства, а українському народові - миру та щастя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-