Мирне врегулювання на Донбасі залишається пріоритетним - Порошенко

Мирне врегулювання на Донбасі залишається пріоритетним - Порошенко

Укрінформ
Для України пріоритетним залишається мирний, політико-дипломатичний шлях врегулювання ситуації на Донбасі.

На цьому наголосив Президент Петро Порошенко, виступаючи на майдані Незалежності 24 серпня перед учасниками параду військ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми все таки виходимо з пріоритетності мирного дипломатичного політико-правового шляху повернення Донбасу і Криму. Я упевнений у наших союзниках, і для нас є надзвичайно символічною участь зараз у цьому параді керівників оборонних відомств та військовослужбовців збройних сил Великої Британії, Грузії, Естонії, Канади, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Румунії та США, сказав Порошенко.

При цьому він наголосив на тому, що українська армія зараз перебуває у кращій формі, ніж була будь-коли. Але попереду є багато роботи щодо наближення її до стандарів НАТО.

«Україна готова дати жорстку відсіч агресору та його спробі йти у наступ», - сказав Порошенко.

Читайте також: Учасники параду вшанували пам'ять загиблих в АТО

Глава держави також висловив сподівання на те, що Україні вистачить розуму та сил для того,  щоб політична боротьба усередині країни утримувалася в межах європейських стандарів цивілізованих стосунків влади та опозиції, щоб ворог не зміг «підірвати» нас зсередини і щоб так звана п’ята колона не думала піднімати голови, і щоб отаманщина не підривала основ державності, щоб у політичному протистоянні ми самі себе не знищили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-