Расмуссен: Українцям свобода дісталася високою ціною

Расмуссен: Українцям свобода дісталася високою ціною

Відео
Укрінформ
Екс-генсек НАТО Андрес Фог Расмуссен наголошує, що на 26-у річницю Незалежності держави українці захищають свою землю від агресора, що є важливим чинником для усієї євроатлантичної безпеки.

Про це Расмуссен сказав у своєму відеозверненні з нагоди Дня Незалежності України, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

"Для багатьох українців свобода дісталася високою ціною. І навіть сьогодні українці б’ються за свої кордони проти агресора. Але битва за українську безпеку і суверенітет несе наслідки далеко за Східну Європу. Адже у сучасному світові безпека України є надзвичайно важливою для нашої власної євроатлантичної безпеки", - наголосив Расмуссен, який також є радником Президента України.

Тому, переконаний колишній генсек НАТО, європейські і американські союзники повинні продовжувати надавати підтримку Україні: політичну, економічну та військову.

Читайте також: Трамп привітав Порошенка з Днем Незалежності

"Я бажаю Україні щасливого Дня Незалежності та дякую мільйонам її громадян. Я переконаний, що Україна на правильному шляху до світлого майбутнього", - сказав Расмуссен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-