Порошенко відкрив виставку озброєння та військової техніки на Хрещатику

Порошенко відкрив виставку озброєння та військової техніки на Хрещатику

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко відкрив виставку озброєння та військової техніки на Хрещатику з нагоди 26-річниці з Дня Незалежності України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу,

Главу держави супроводжують міністр оборони України Степан Полторак, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, голова Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони Сергій Пашинський.

У центрі Києва розташовано близько 70 одиниць військової техніки та озброєння, зокрема танки, БТРи, гармати, реактивні системи, бойові, санітарні та медичні машини, вантажівки, мотоцикли, снігоходи, легкові автомобілі Збройних сил України, Держприкордонслужби та Нацгвардії.
Читайте також: Порошенко: Головним гарантом незалежності є Збройні сили

На виставці, зокрема, представлено новітній модернізований танк Т-72АМТ, який спільно з військовими АТО модернізували на столичному бронетанковому заводі. Харківські конструктори демонструють вітчизняну розробку РСЗВ "Верба", що може стати на заміну відомих "Градів". Серед бронетанкової техніки - один із найпотужніших та найзахищеніших танків світу - вітчизняна бойова машина "Оплот".

Як повідомлялося, виставка військової техніки та озброєння "Міць нескорених" працюватиме з 22 по 27 серпня вздовж Хрещатика - від вулиці Інститутської до Європейської площі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-