Україна якнайшвидше має бути в ЄС і НАТО - Президент

Україна якнайшвидше має бути в ЄС і НАТО - Президент

Укрінформ
Президент Петро Порошенко сподівається на якнайшвидше членство України в Європейському Союзі і НАТО.

Про це він заявив у середу в своїй промові під час церемонії підняття Державного Прапора на Софійській площі в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Наполегливо працюючи, ми будемо наближати ті дні, коли в перспективі Україна стане і членом Європейського Союзу і учасницею НАТО”, - сказав Порошенко

Водночас він нагадав, що 1 вересня набуває чинності в повному обсязі Угода про асоціацію України і ЄС. “Першого вересня, буквально через тиждень, Угода про асоціацію набуває чинності в повному обсязі”, - зазначив Глава держави.

Президент привітав українців з Днем Державного Прапора. 

“Бажаю всім мирного синього неба і щедрих плодів нашої землі жовто-золотої від пшеничного колосся та соняшникового цвіту. Щиро вітаю всіх з Днем Державного Прапора України!” - звернувся він до українців.

Як повідомлялося, у середу у Києві розпочалися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України.

Крім того, у День Державного Прапора Порошенко візьме участь у відкритті виставки озброєння та військової техніки "Міць нескорених" на Хрещатику.

Читайте також: Державний Прапор має об'єднати українців - Гройсман

У цей же день заплановано урочисті заходи з нагоди вручення державних нагород, сертифікатів для отримання житла військовослужбовцям Національної гвардії України у Нових Петрівцях на Київщині.

У Верховній Раді презентують почесний портал Прапора Незалежності України і відкриють за участю спікера парламенту Андрія Парубія експозицію до 25-річчя передачі Державним центром Української Народної Республіки в екзилі повноважень владі Незалежної України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-