Полторак заявляє про потужний сигнал США на підтримку України

Полторак заявляє про потужний сигнал США на підтримку України

Укрінформ
Участь міністра оборони США Джеймса Меттіса в урочистостях до Дня Незалежності України свідчить про незмінну підтримку нашої країни Сполученими Штатами.

Про це написав у Facebook міністр оборони Степан Полторак.

"Українська сторона високо цінує прибуття делегації США на чолі з міністром оборони США з нагоди святкування 26-ї річниці Незалежності України. Участь в урочистостях – надзвичайно потужний сигнал з боку США щодо продовження послідовної підтримки України", - наголосив він.

Міністр підкреслив, що США є головним стратегічним партнером для України у всіх вимірах – політичному, військовому та економічному.

Полторак зазначив, що всебічна допомога США – визначальний фактор відновлення суверенітету та територіальної цілісності України в міжнародно-визнаних кордонах і для України це особливо важливо з огляду на розвиток безпекової ситуації в Європі та у світі.

Читайте також: Полторак розповів, чого чекає від візиту Меттіса до України

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони США Джеймс Меттіс відвідає Україну з візитом 23 і 24 серпня. Він зустрінеться в Києві з Президентом України Петром Порошенком і міністром оборони Степаном Полтораком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-