Тука вірить, що візит Меттіса вплине на ситуацію в Криму й зоні АТО

Тука вірить, що візит Меттіса вплине на ситуацію в Криму й зоні АТО

Укрінформ
Зустріч Президента Петра Порошенка та міністра оборони Степана Полторака з главою Пентагону Джеймсом Меттісом може позитивним чином позначитися на майбутньому антиросійських санкцій, а також на ситуації в зоні конфлікту на Донбасі та в Криму.

Про це заявив заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука в коментарі "112 Україна".

За словами Туки, візит Меттіса в Україну має політичний характер, однак за його підсумками можна очікувати зрушень у врегулюванні конфлікту на Донбасі та в питанні повернення Криму.

"Я сподіваюся, що це приведе до посилення, з одного боку, наших Збройних сил, а з іншого - до тиску з боку Сполучених Штатів всередині своєї країни на ті сили, які цікавляться виключно бізнес-інтересами і для яких введення санкцій щодо Росії призводить до збитків", - заявив він.

Читайте також: У Порошенка анонсували зустріч із Меттісом на День Незалежності

Тука зазначив, що швидких рішень щодо українського питання після зустрічі Меттіса з Порошенком і Полтораком очікувати не варто, в тому числі і в питанні надання летальної зброї.

Як раніше повідомлялося, міністр оборони США Джеймс Меттіс відвідає Україну з робочим візитом 24 серпня. Глава Пентагону проведе зустрічі з Президентом Петром Порошенком і міністром оборони Степаном Полтораком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-