Адвокат заявляє, що не має зв’язку з Януковичем

Адвокат заявляє, що не має зв’язку з Януковичем

Укрінформ
Новий адвокат екс-президента Віктора Януковича Віталій Мешечек повідомив, що з самим Януковичем він ще не розмовляв і можливості такої наразі не має.

Про це він заявив у коментарі журналістам у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що в подальшому ми побачимо, як розвиватимуться події, але все ж таки, для того, щоб повноцінно представляти інтереси і захищати Януковича в суді, я вважаю, що потрібно буде зв'язуватися для погодження якихось дій, позицій. Наразі можливості в мене зв'язатися немає (з Януковичем - ред.), я не зв'язувався", - сказав Мешечек.

Читайте також: Справа про держзраду: адвокат Януковича просить "викреслити" з доказів лист до Путіна

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні  Оболонський районний суд Києва оголосив перерву до 15 серпня у розгляді справи по суті за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді.

2 серпня адвокат Віталій Сердюк, від послуг якого раніше відмовився екс-президент, в коментарі Укрінформу висловив думку, що державний захисник Януковича Віталій Мешечек не може представляти інтереси екс-президента в суді.

6 липня Янукович заявив у відеозверненні, що відкликає своїх адвокатів із судового процесу щодо нього.

7 липня Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Києві призначив адвоката Мешечка для захисту Януковича.

29 червня Оболонський райсуд Києва ухвалив рішення про початок спеціального судового провадження щодо Януковича.

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України) та ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.Марія Гончар, КИЇВ. 10 серпня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-