Ситник пояснив, чому хоче обмежити у часі захист Насірова

Ситник пояснив, чому хоче обмежити у часі захист Насірова

Укрінформ
Захист відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова затягує ознайомлення з матеріалами кримінальної справи.

Про це заявив на прес-конференції в Укрінформі директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник.

"Коли ми вийшли на стадію ознайомлення матеріалами справи, ті, хто кричали, що вони за день готові у суді довести свою невинуватість, почали дуже повільно знайомитися з матеріалами справи", - зазначив він.

У цьому зв'язку Ситник не виключає, що НАБУ разом із САП доведеться ініціювати питання щодо обмеження сторони захисту з ознайомленням із матеріалами цього кримінального провадження.

Читайте також: Насіров не може стати до роботи без рішення уряду - ДФС

"Я думаю, що є величезні побоювання у фігурантів цю справу передавати до суду, тому я не виключаю, що ми разом із прокурорами САП будемо навіть ініціювати питання щодо обмеження сторони захисту з ознайомленням з матеріалами даного кримінального провадження", - сказав він.

Як відомо, 2 березня детективи НАБУ вручили підозру главі ДФС Роману Насірову. На думку слідства, він дав дозвіл на розстрочення податкових боргів підприємствам народного депутата Олександра Онищенка, чим завдав збитків бюджету на 2 млрд гривень.

7 березня суд заарештував Насірова на два місяці з можливістю застави у 100 млн гривень. 16 березня його випустили з Лук'янівського СІЗО після внесення застави. Пізніше запобіжний захід продовжили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-