Насіров не може стати до роботи без рішення уряду - ДФС

Насіров не може стати до роботи без рішення уряду - ДФС

Укрінформ
Тимчасово відсторонений від посади Роман Насіров не може стати до виконання обов’язків  голови Державної фіскальної служби без відповідного рішення уряду.

На цьому наголосила прес-секретар Державної фіскальної служби Наталя Непряхіна на своїй сторінці у Facebook, коментуючи інформацію деяких ЗМІ, що Насіров нібито вийшов на роботу.

“Щодо виходу Романа Насірова на роботу. Згідно з розпорядженням Кабміну "134-р від 3.03.2017 року, Насіров Р.М. відсторонений від виконання повноважень на посаді голови Державної фіскальної служби України. Це рішення не скасовувалося та не змінювалося, а отже, є чинним”, – написала прес-секретар ДФС.

Вона підкреслила, що без відповідного рішення уряду Насіров "до виконання обов’язків приступити не може".

Непряхіна також нагадала, що з 3 березня 2017 року виконувачем обов’язків голови ДФС є Мирослав Продан і станом на 9 серпня ним залишається.

Напередодні у ряді ЗМІ з'явилась інформація, що Роман Насіров, відсторонений 3 березня з посади голови Державної фіскальної служби на час проведення розслідування Національним антикорупційним бюро, з 4 серпня вийшов на роботу. У приймальні ДФС сказали, що поки що Насіров не підписує документи і не ухвалює рішень, а функції глави служби виконує в.о. голови ДФС Мирослав Продан.

Читайте також: Насіров вийшов із Лук’янівського СІЗО

Як відомо, 2 березня детективи НАБУ вручили підозру главі ДФС Роману Насірову. На думку слідства, він дав дозвіл на розстрочення податкових боргів підприємствам народного депутата Олександра Онищенка, чим завдав збитків бюджету на 2 млрд гривень.

7 березня суд заарештував Насірова на два місяці з можливістю застави у 100 млн гривень. 16 березня його випустили з Лук’янівського СІЗО після внесення застави. Пізніше запобіжний захід продовжили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-