Напад на Грузію, анексія Криму та війна на Донбасі – це все ланки одного ланцюга - Кабмін

Напад на Грузію, анексія Криму та війна на Донбасі – це все ланки одного ланцюга - Кабмін

Укрінформ
У Кабінеті міністрів України не сумніваються в тому, що Грузія та Україна зможуть відновити справедливість, повернути всі свої землі й за допомогою міжнародної спільноти покарати Росію за її агресію.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Урядового порталу у Facebook.

«Сьогодні дев’ята річниця вторгнення Росії на територію Грузії. Цей акт відвертої цинічної агресії так і залишився непокараним, що розв’язало Москві руки для подальших злочинних дій. Напад на Грузію, анексія Криму та війна на Донбасі – це все ланки одного ланцюга», - йдеться у повідомленні.

В КМУ наголошують на тому, що Україна розуміє біль Грузії, адже сьогодні на собі відчуває новий виток загострення імперських амбіцій нашого східного сусіда.

Читайте також: В Абхазії вибухнули склади, біля яких живуть російські ракетники - InformNapalm

«Проте ми переконані, Грузія та Україна відновлять справедливість, повернуть всі свої землі й за допомогою міжнародної спільноти покарають агресора», - зазначається у тексті.

8 серпня виповнюється 9 років з початку російсько-грузинської війни 2008 року, епіцентром якої стало збройне протистояння влади з сепаратистами в грузинському регіоні Південна Осетія. У військових діях проти Грузії, крім збройних формувань сепаратистів, підтримуваних Кремлем, брали участь і регулярні частини російської армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-