В Абхазії вибухнули склади, біля яких живуть російські ракетники - InformNapalm

В Абхазії вибухнули склади, біля яких живуть російські ракетники - InformNapalm

Укрінформ
Учорашній вибух у Абхазії трапився на території складів біля одного із дивізіонів зенітно-ракетної системи (ЗРС) С- 300, що входить до так званої групи зенітно-ракетних дивізіонів 7-ої російської окупаційної військової бази.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook волонтер міжнародного співтовариства InformNapalm Іраклій Комахідзе.

"За інформацією низки джерел, нібито вибухнули склади із боєприпасами т.зв. міністерства оборони Абхазії. За нашими ж даними, вибух трапився на території складів біля одного із зенітно-ракетних дивізіонів ЗРС С-300, що входить до так званої групи зенітно-ракетних дивізіонів 7-ої російської окупаційної військової бази, який розквартирований у селі Приморське Гудаутського району (окупована Абхазія, Грузія)", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Абхазії на повітря злетів склад боєприпасів: є постраждалі

Зазначається, що 7-а база піднята за тривогою, російські військові є цілком збентеженими. 

"І усе це на третій день початку навчань НАТО у Грузії. І усе це з огляду на анонсований учора російськими ЗМІ візит ВВП (президента РФ Володимира Володимировича Путіна - ред.) до окупованої Абхазії, який був заявлений несподівано, у відповідь на навчання НАТО і партнерів у Грузії", - зазначає Комахідзе.

Як повідомлялося, вибух на військовому складі біля села Приморське Гудаутського району Абхазії трапився 2 серпня приблизно о 16:30. За останніми даними, у результаті вибуху двоє осіб загинуло і 60 постраждало, серед них 35 росіян, які відпочивали у цьому районі. Відомо, що 27 російських туристів госпіталізували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-