Тіллерсон: Відносини з Росією можуть стати набагато гіршими

Тіллерсон: Відносини з Росією можуть стати набагато гіршими

Укрінформ
Глава Державного департаменту США Рекс Тіллерсон констатував дуже низький рівень відносин між США і Росією та підкреслив, що вони можуть погіршитися ще більше.

Про це він заявив під час брифінгу в вівторок у Вашингтоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Відносини з Росією перебувають у глибокому стресі. З досвіду мого першого візиту в Москву та зустрічі в Кремлі з президентом Путіним, наші відносини перебувають на історично низькому рівні після завершення Холодної війни і можуть ще більше погіршитися", - наголосив держсекретар Сполучених Штатів.

Читайте також: Тіллерсон очікує на прогрес в українському врегулюванні

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Конгрес США майже одностайно в обох палатах затвердив законопроект із новими санкціями проти Росії та відправив його на підпис президенту. Російське керівництво, зі свого боку, заявило про обмеження доступу США до кількох своїх дипломатичних об'єктів в Росії та виставило вимогу скоротити персонал дипломатичних представництв США в РФ на 755 людей.

За словами Тіллерсона, в контексті подій останнього тижня "питання полягає в тому, чи можуть вони (відносини – ред.) стати ще гіршими, або ж ми зуміємо зберегти певний рівень стабільності в цих відносинах".

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-