Адмінсуд зупинив провадження за позовом Кабміну до Юшкевич

Адмінсуд зупинив провадження за позовом Кабміну до Юшкевич

Укрінформ
Апеляційний адмінсуд зупинив провадження за позовом Кабінету міністрів до голови Державного агентства лісових ресурсів України (ДАЛРУ) Христини Юшкевич до надання доказів у справі.

Відповідне рішення оголосила сьогодні головуюча суддя у цій справі Інна Грибан, повідомили Укрінформу в прес-службі суду.

"Клопотання представника апелянта про зупинення провадження у справі задовольнити. Зупинити апеляційне провадження у справі  за скаргою Кабінету міністрів на постанову Окружного адміністративного суду міста Київ від 8 червня 2017 року у справі за адміністративним позовом Юшкевич Христини Василівни до Кабінету міністрів про визнання незаконними та скасування рішень у поновленні на роботі до надання додаткових доказів", - йдеться у резолютивній частині рішення.

Читайте також: Звільнення голови Держлісагентства готується до підписання - Гройсман

Як повідомлялося, Окружний адмінсуд м. Києва 8 червня поточного року постановив визнати протиправними та скасувати рішення Кабміну від 26 квітня і 18 травня поточного року і відновити Юшкевич на посаді голови ДАЛРУ.

Юшкевич перемогла в конкурсі на зайняття цієї посади 21 вересня 2016 року. До неї очільником ДАЛРУ був Олександр Ковальчук, який змінив Валерія Чернякова. 8 червня 2016 року Кабмін тимчасово поклав обов'язки голови Держлісагентства на першого заступника голови Христину Юшкевич. До цього з липня 2017 року вона була помічником глави Держлісагентства. У 2009-2015 роках Юшкевич працювала на різних посадах в Департаменті правової та законопроектної роботи Мінагрополітики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-