Волкер розповість Західні Європі, що бачив на Донбасі

Волкер розповість Західні Європі, що бачив на Донбасі

Укрінформ
Спеціальний представник Державного Департаменту США з питань України Курт Волкер наступного тижня проведе низку зустрічей у Парижі, Відні, Брюсселі, Лондоні з метою обговорення питання врегулювання конфлікту на сході України.

Про це заявив сам Волкер під час прес-конференції в Краматорську, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я прибув до України вчора, сьогоднішній день провів у цій частині України, із задоволенням був у Донецькій області. Завтра я буду Києві, а потім їду до Західної Європи. Наступною зупинкою моєї поїздки буде Париж, де проведу зустрічі з партнерами з Франції та Німеччини. Я буду також у Брюсселі, Відні та Лондоні до кінця тижня”, - сказав він.

Волкер зазначив, що, окрім офіційних зустрічей в Україні, для нього було важливо відвідати безпосередньо Донбас, поспілкуватися з місцевими людьми, почути їх точку зору, побачити на власні очі ситуацію в регіоні.

Читайте також: Спецпредставник США: На Донбасі - не заморожений конфлікт, а гаряча війна

Наступним важливим кроком, додав він, стануть саме зустрічі “з іншими учасниками Мінського та Нормандського процесу, щоб зрозуміти їх бачення”.

“Потім я поїду до Вашингтона з рекомендаціями щодо того, як Сполучені Штати можуть бути краще долученими”, - зазначив спецпредставник

“Будьте сильні, ми вам бажаємо всього найкращого!” - заявив Волкер після зустрічі у Краматорську з представниками ЗМІ та громадськості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-